HTML

Elena Paparizou magyar blog

Ez a blog a görög énekesnő Elena Paparizou tiszteletére készült. Szeretném itt is népszerűsíteni a zenéjét, mivel különösen szép hangja van és rendkívül szenvedélyesen énekel. 2005-ben ő nyerte az Eurovíziós dalfesztivált és azóta számos nemzetközi rajongóra is szert tett még Amerikából is.

Friss topikok

2013.02.06. 23:46 kirschakos

Elena és az Eurovízió (újabb információk)

A legújabb hírek szerint Elena a "My number one" c. dalának új verzióját fogja előadni a Melisses nevű bandával a görög Eurovíziós show alatt, valamint egy másik korábbi győztes, Vicky Leandros társaságában fog duettet előadni, mely a francia "Apre Toi" c. számot jelenti. Vicky Leandros ezzel a dallal nyert a versenyen Luxemburgot képviselve 1972-ben.

252187_4826544898097_131740970_n.jpg

Forrás: Paparizou Forum

Szólj hozzá!

Címkék: zene stílus pop színpad koncert eurovízió énekes hang szenvedély fellépés elena paparizou Görögország Athén Sztárok


A bejegyzés trackback címe:

https://elenapaparizoublog.blog.hu/api/trackback/id/tr575066797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása