HTML

Elena Paparizou magyar blog

Ez a blog a görög énekesnő Elena Paparizou tiszteletére készült. Szeretném itt is népszerűsíteni a zenéjét, mivel különösen szép hangja van és rendkívül szenvedélyesen énekel. 2005-ben ő nyerte az Eurovíziós dalfesztivált és azóta számos nemzetközi rajongóra is szert tett még Amerikából is.

Friss topikok

2012.03.26. 19:33 kirschakos

Let's dance sajtókonferencia

A mai nap megtartották a sajtókonferenciát a svéd Let's dance c. táncos műsorral kapcsolatban, melyben Elena is fellép majd, s készült vele és táncpartnerével is egy interjú. Beszéltek arról, milyen jól érzik magukat a próbákon, hogy mennyire sokat gyakorolnak és mennyire izgatottan várják, hogy elkezdődjön a műsor. Vetélytársaiknak sok szerencsét kívántak, s beszéltek a vasárnap indult blogukról, ahol rendszeresen fognak információkat közölni,  valamint szívesen válaszolnak bárkinek, ha kérdésük van.

Elena azt is elárulta, hogy előadásukban szerepelni fog egy csipetnyi görög tánc is majd.

Elena táncpartnere - David Watson - dicsérő szavakkal jutalmazta az énekesnőt tánctudásával kapcsolatban és elmondták, hogy az utolsó pillanatig fognak gyakorolni.

Az alábbi linken megtekinthetitek a rövid videót: https://www.youtube.com/watch?v=OetkKVoGdc8&feature=player_embedded

Elena és David blogját itt találjátok: http://helena.letsdance.blogg.tv4.se/2012/03/25/en-vecka-kvar/

Az interjú angol nyelvű fordítását a Paparizou Forum oldalán találjátok: http://paparizou.forumotion.net/t3993-let-s-dance-video-interview-press-conference

S íme egy kép Elenáról a konferenciáról:

Forrás: Paparizou Forum

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://elenapaparizoublog.blog.hu/api/trackback/id/tr34341878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása